Blog indlæg

Alt om ekspres lån

I dag findes der utallige måder at låne penge på. Nogle foretrækker at gå igennem banken hvorimod andre tyer til at låne på nettet. Fælles for os alle er som regel dog, at vi gerne ønsker at pengene går ind på vores konti så hurtigt som muligt. Og i så fald kan det i mange tilfælde godt betale sig at kigge efter de deciderede ekspress lån, der er kendte for deres yderst korte udbetalingstider.

Der kan være mange grunde til at du står og mangler penge nu og her. Måske har du fundet et godt tilbud på nyt køkkeninventar, som du simpelthen ikke kan takke nej til. Eller måske er det midt i julemåneden og du har brug for lidt ekstra at gøre godt med. Uanset hvad, kan fordelene ved at optage et express lån være mange og dem skal vi tage et grundigere kig på herunder.

Hvad er et ekspresslån?

Som navnet rigtig nok indikerer, er et ekspresslån et lån, der hurtigt tikker ind på din konto – og lånet går derfor også tit ind under navnet hurtiglån. Hvor hurtigt pengene dog i praksis står til rådighed på din konto, afhænger af en række forskellige faktorer.

For det første er det vigtigt at bære i sinde, at udbydere kan have forskellige behandlingstider. Nogle låneudbydere stræber sig efter at udbetale dine penge samme dag, hvorimod andre kan tage et par dage. Din bank har også en rolle at spille, så sørg for at undersøge dette på forhånd hvis du har brug for penge nu og her.

I dag findes der stort set kun express lån på nettet. Det skyldes at langt de fleste banker er nødt til at behandle din ansøgning om et lån manuelt og kan altså ikke give dig svar med det samme. Når du derimod anvender en låneudbyder online, kan de ved hjælp af dit NemID med det samme foretage en kreditvurdering af din situation og godkende lånet. Det er derfor heller ikke så underligt at flere og flere danskere foretrækker de populære ekspresslån, som langt fra er så dyre som de har været.

Hvad kan jeg låne med et expresslån?

I dag vil du sikkert komme ud for, at der findes låneudbydere der tilbyder dig hurtige lån i alle størrelser. Dette er en klar fordel, da det mere eller mindre betyder, at alle kan være med. Uanset om du har brug for at låne 5.000 eller 50.000 kr., er det via en online udbyder altså muligt at finde hurtige og billige lån i dag.

Der er visse udbydere der stiller krav til, hvor meget du kan låne som førstegangskunde. Det kan for eksempel betyde, at du kun kan låne et mindre lånebeløb første gang at du låner. Når du derimod har indfriet det totale lån, kan du igen optage et lån – og anden gang er det som regel muligt at optage et meget større lånebeløb, såfremt at du vurderes kreditværdig.

Hvilke krav stilles der for expresslån?

Når det gælder ekspres lån, er det vigtigt at huske på, at man ikke kan skære alle udbydere over med én og samme kam. Du kan derfor komme ud for at forskellige lånevirksomheder i mange tilfælde vil stille forskellige krav til dig. Under alle omstændigheder kan du dog som regel være sikker på, at jo bedre en kreditværdighed du har, jo større chance er der for, at du bliver tilbudt en mere favorabel rente.

Hvis du kun har brug for at optage et forholdsvis lille lån, kan langt de fleste dog være med så længe at du har styr på økonomien. I dag er der også flere og flere udbydere der tilbyder lån til 18 årige og lån til personer uden fast indtægt. Dog er det som regel nødvendigt at du ikke er registreret i RKI eller Debitorregistret, og det kan derfor være svært at finde sms lån rki hvor som helst og når som helst selvom at der stadig er flere og flere udbydere der tilbyder disse lån. Sørg derfor for at kigge dig godt omkring inden at du låner.

Hvad koster et expres lån?

Inden at du låner penge på nettet, er det selvfølgelig nødvendigt at sætte dig ind i, hvor meget det vil koste dig. Selvom at det er muligt at finde express lån rentefri, er det nemlig ikke ens betydende med, at lånet er gratis, men det kan stadig reducere de overordnede omkostninger betragteligt.

I dag tilbyder mange udbydere af hurtige lån dig dog muligheden for at optage et ekspres lån rentefri, hvilket betyder at du ikke skal betale renter på lånet i en måned eller to. Dette kan være med til at gøre lånet billigere i sidste ende og give dig noget økonomisk pusterum i hverdagen, hvis det for eksempel kniber med at få tingene til at hænge sammen midt i december.

Nogle udbydere tilbyder faste renter uanset hvordan din økonomi og kreditvurdering ser ud, mens andre vil gå ind og basere renten på din personlige situation. Det betyder, at jo bedre økonomisk stillet du er, jo lavere rente kan du som regel forvente at få bevilliget. Sørg derfor altid for at få ryddet så meget op i din økonomi som muligt inden at du søger.

Optag et expres lån som forbrugslån

I dag er der også flere og flere forhandlere og fysiske butikker der direkte lader dig optage expres lån som forbrugslån. Det betyder, at du ikke vil få et direkte beløb ind på din konto, men i stedet kan bruge det bevilligede lån til at finansiere et køb i en butik. På mange måder fungerer disse typer ekspresslån altså som direkte

Drømmer du for eksempel om en ny computer eller et par hårde hvidevarer, kan det være oplagt at tage et express lån elgiganten. Det er fælles for alle forhandlere som regel nemt at ansøge om lånet via deres hjemmeside, og så snart det er bevilliget, kan du gå i gang med at handle løs. Sørg blot for at sætte dig grundigt ind i, hvilke krav der stilles til dig inden at du søger.

NYHEDER OG TILBUD

Med abonnement accepterer du at modtage nyheder og tilbud fra os og vores partnere.

Reklame

Simbo banner

Ferratum banner

Ferratum banner

Simbo banner

Kronelan banner

Kronelan banner

Nova Finanse banner

Nova Finanse banner