Blog indlæg

Kan du låne penge uden en fast indtægt

Har du flere gange prøvet at låne penge men fået afslag fra din bank fordi du måske ikke har en fast indtægt eller en dårlig økonomi? Så er der heldigvis hjælp at hente. Hvor langt de fleste banker med rette vil sige nej til et lån, er der mange mennesker i din situation i Danmark der vælger at gå online og få bevilliget et lån der. Når du låner på nettet kan du i langt de fleste tilfælde glæde dig over, at kravene til dig langt fra er lige så strenge som i banken. Det skal vi tage et nærmere kig på her.

To typer lån

Som en hovedregel kan man dele lån op i to forskellige typer: nemlig lån hvor du stiller sikkerhed for lånet og lån uden sikkerhed. Hvis du for eksempel ejer dit ejet hus eller andet af værdi, kan det i langt de fleste tilfælde bedre betale sig at låne med sikkerhed da du som udgangspunkt vil få tilbudt en bedre rente. Men ejer du ikke noget af særlig værdi har du muligvis ikke mulighed for at stille sikkerhed for dit lån.

Din personlige situation spiller en rolle

Når du ønsker at låne penge i banken, kan vi ikke komme udenom at der findes mange grunde til, at din ansøgning kan blive afvist – og den største begrundelse er nok at du ikke har en fast indtægt. Hvis du for eksempel er studerende, får kontanthjælp, er midlertidigt arbejdsløs, eller er pensionist kan det også blive svært at få bevilliget et lån i banken.

Måske tilhører du allerede en eller flere af ovennævnte kategorier, og du kan måske nikke genkendende til når vi siger, at det kan være svært at få bevilliget et almindeligt lån i banken. Det er her at mange vælger at gå online med det samme, hvor chancen for at din ansøgning om lån på nettet bliver godkendt er langt større. Det betyder altså også at du ikke skal spilde tid på at tage ned i banken, men kan klare det hele derhjemmefra med et par få klik med musen og dit personlige CPR-nummer ved hånden. Andet behøver du som regel ikke for at komme i gang med at indsende din første låneansøgning online.

Du bør dog altid være opmærksom på at det kan variere kraftigt hvor meget du kan låne, og her er det altid en god idé at forholde sig kritisk overfor de forskellige udbydere som findes på nettet. Her er det også essentielt at du er fuldt ud klar over, at din ansøgning sagtens kan blive godkendt af den ene udbyder – men afvist af den anden. Gå dog aldrig på kompromis og lån hos en dyrere udbydere blot fordi at du tror at der er større chance for at din ansøgning godkendes – vi kan i sidste ende garantere at du vil ærgre dig over at du kommer til at betale for et dyrt lån langt ud i fremtiden når du kunne have gjort det meget billigere et andet sted.

NYHEDER OG TILBUD

Med abonnement accepterer du at modtage nyheder og tilbud fra os og vores partnere.

Reklame

Simbo banner

Ferratum banner

Ferratum banner

Kronelan banner

Nova Finanse banner

Nova Finanse banner