Blog indlæg

Lånetyper uden kreditvurdering

Har du brug for penge, og kan eller vil du ikke låne dem i banken, så har du mulighed for at optage et lån uden kreditvurdering. Ud over bankerne findes der nemlig mange låneudbydere på markedet, som tilbyder lån uden kreditvurdering, og uden at du skal stille sikkerhed for lånet. Det kan være en fordel for dig at vælge sådan et lån, hvis du fx har fået nej til et lån i banken, eller hvis du gerne vil låne penge uden at skulle redegøre for, hvad pengene skal bruges til. I banken tager det ofte længere tid at få bevilliget et lån, og det har du måske ikke tid til at vente på. Hvis du står og skal bruge penge nu til en drømmerejse, en ny fladskærm, nye møbler, eller du blot har brug for lidt hurtige kontanter sidst på måneden, så kan du vælge at optage et hurtiglån, som fx kan være et kviklån eller et sms-lån.

Hvilke lånetyper uden kreditvurdering findes der?

Der findes flere forskellige typer af lån uden kreditvurdering, der som regel har et maksimumbeløb på 15.000 kroner. Denne type lån kan have navne som kviklån, sms-lån eller hurtiglån. De har alle en kort tilbagebetalingsfrist på mellem 30 dage og 3 måneder. Fordelene ved disse lån er, at man hurtig og nemt kan ansøge online, og når man bliver godkendt, så får man pengene udbetalt i løbet af få dage. Man kan låne penge uden kreditvurdering og i nogle tilfælde også uden at skulle fremvise en lønseddel. Man skal dog holde sig for øje, at renten på disse lån også er højere end traditionelle forbrugslån i banken, fordi man låner pengene i kort tid, og kreditor får heller ikke den samme sikkerhed for lånet. Hvis man gerne vil have et overblik over, hvilke kviklån, sms-lån eller andre hurtige forbrugslån, man kan tage, så kan man kigge på prissammenligningsportaler online, som har samlet mange af disse lån, og som viser, hvor stort lånebeløbet er, hvor lang afdragsperioden er, og hvor høj ÅOP (årlige omkostninger i procent)er. På den måde får man noget baggrundsviden om de forskellige lån, og man kan se, hvilke lån der er billigst og dyrest, før man selv ansøger om et lån uden kreditvurdering.

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er et mindre lån på fx 5.000 – 10.000 kr. Du kan hurtigt ansøge om et kviklån uden kreditvurdering online. Der bliver ikke spurgt til, hvad du skal bruge pengene til. Du skal blot udfylde ansøgningsskemaet. Du underskriver låneansøgningen med NemID og herefter får låneudbyderen adgang til dine skatteoplysninger. På baggrund af din lønindkomst, gældshistorik og et tjek i RKI og Debitor Registret kan du blive godkendt til et lån. Udbyderne er ikke så strikse, som banken vil være, og ansøgningsprocessen tager væsentligt kortere tid.

Hvad er et sms-lån?

Du har måske hørt om sms-lån uden kreditvurdering. Det er en låneform, hvor du kan låne små beløb som fx 500 – 2.000 kr., som skal tilbagebetales inden for 30 dage. Hvis du står sidst på måneden og har brug for lidt hurtige kontanter, så er sms-lån en mulighed for hurtigt at få penge ind på kontoen. Når du ansøger, skal du ligesom med et kviklån underskrive låneansøgningen med NemID. Det er generelt nemmere at blive godkendt til et sms-lån end at låne i banken.

Lån penge uden kreditvurdering – minimumsgrænse 18 år

Er du interesseret i et lån uden kreditvurdering, så er der nogle få krav, du skal leve op til. Lån penge uden kreditvurdering kræver, at man er over 18 år, fordi man skal være myndig og kunne verificere sig med NemID. Du skal derudover have fast bopæl i Danmark. Du skal oplyse sin e-mail-adresse og telefonnummer. Derudover må du ikke være registreret i RKI, som er registret over dårlige betalere. Når man har udfyldt låneansøgningen, underskriver man med NemID. Og så kan man læne sig tilbage og vente på et hurtigt svar. Der vil ofte kun gå få timer eller maksimum et par dage, før du får et svar, hvilket er væsentligt hurtigere end i banken.

Lån penge trods dårlig kreditvurdering

Lån penge trods dårlig kreditvurdering er muligt hos udvalgte låneudbydere. Selvom du har fået nej til et forbrugslån i banken eller hos en eller to låneudbydere online, så bør det ikke stoppe dig fra at søge videre. Selvom du ikke har en høj kreditværdighed, så kan der sagtens være låneudbydere, som vil låne dig penge alligevel. Du må dog ikke være registreret i RKI. Men der er som sagt mange låneudbydere på markedet, og det er individuelt, hvordan din låneansøgning bliver behandlet, så bare fordi du har fået nej ét sted, kan du godt få ja et andet sted.

Hvordan vælger du det rigtige lån?

Du skal først og fremmest beslutte dig for, hvor stort lånet skal være. Derefter bør du lave et realistisk budget, så du har overblik over, hvor meget du har råd til at afdrage på lånet om måneden. Du bør som tommelfingerregel aldrig låne et større beløb, end du har råd til at tilbagebetale. Dernæst kan du gå på nettet og sammenligne priser på forskellige kviklån og sms-lån. Der findes flere sammenligningsportaler, hvor du kan se, hvor meget du kan låne, hvor høj ydelsen er, og hvor høj ÅOP (årlige omkostninger i procent) er. Derudfra kan du vælge at ansøge om et eller flere lån. Du kan helt gratis og uden forpligtelse ansøge om lån flere steder. På den måde kan du også sammenligne de forskellige lånetilbud og vælge det lån, som er billigst og passer bedst til dine behov. Du binder dig først til lånet, når du har underskrevet kontrakten. Mange låneudbydere har desuden indført en 48 timers betænkningstid, så du først kan underskrive låneaftalen et par dage efter, at du har modtaget tilbuddet. Det er med til at sikre, at du træffer den rigtige beslutning. Når du har fået lånet godkendt og udbetalt, så står det dig frit for at bruge pengene, som du vil. Lån uden kreditvurdering kan bruges til at forsøde tilværelsen med eller til at have lidt ekstra penge mellem hænderne sidst på måneden. Og så længe man holder sig for øje, at betalingsfristen er noget kortere end på et traditionelt forbrugslån, så er lån uden kreditvurdering en god mulighed for at låne penge og indfri drømme eller behov, man har nu og her.

NYHEDER OG TILBUD

Med abonnement accepterer du at modtage nyheder og tilbud fra os og vores partnere.

Reklame

Simbo banner

Kronelan banner

Bank Norwegian banner

Kassekrediten banner

Ferratum banner

Nova Finanse banner

Nordcredit Banner

Bonuslaan Banner

Mini Finans Banner

Extracash banner