Lånetyper uden kreditvurdering

Har du brug for penge, og kan eller vil du ikke låne dem i banken, så har du mulighed for at optage et lån uden kreditvurdering. Ud over bankerne findes der nemlig mange låneudbydere på markedet, som tilbyder lån uden kreditvurdering, og uden at du skal stille sikkerhed for lånet. Det kan være en fordel for dig at vælge sådan et lån, hvis du fx har fået nej til et lån i banken, eller hvis du gerne vil låne penge uden at skulle redegøre for, hvad pengene skal bruges til. I banken tager det ofte længere tid at få bevilliget et lån, og det har du måske ikke tid til at vente på. Hvis du står og skal bruge penge nu til en drømmerejse, en ny fladskærm, nye møbler, eller du blot har brug for lidt hurtige kontanter sidst på måneden, så kan du vælge at optage et hurtiglån, som fx kan være et kviklån eller et sms-lån.

Hvilke lånetyper uden kreditvurdering findes der?

Der findes flere forskellige typer af lån uden kreditvurdering, der som regel har et maksimumbeløb på 15.000 kroner. Denne type lån kan have navne som kviklån, sms-lån eller hurtiglån. De har alle en kort tilbagebetalingsfrist på mellem 30 dage og 3 måneder. Fordelene ved disse lån er, at man hurtig og nemt kan ansøge online, og når man bliver godkendt, så får man pengene udbetalt i løbet af få dage. Man kan låne penge uden kreditvurdering og i nogle tilfælde også uden at skulle fremvise en lønseddel. Man skal dog holde sig for øje, at renten på disse lån også er højere end traditionelle forbrugslån i banken, fordi man låner pengene i kort tid, og kreditor får heller ikke den samme sikkerhed for lånet. Hvis man gerne vil have et overblik over, hvilke kviklån, sms-lån eller andre hurtige forbrugslån, man kan tage, så kan man kigge på prissammenligningsportaler online, som har samlet mange af disse lån, og som viser, hvor stort lånebeløbet er, hvor lang afdragsperioden er, og hvor høj ÅOP (årlige omkostninger i procent)er. På den måde får man noget baggrundsviden om de forskellige lån, og man kan se, hvilke lån der er billigst og dyrest, før man selv ansøger om et lån uden kreditvurdering.

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er et mindre lån på fx 5.000 – 10.000 kr. Du kan hurtigt ansøge om et kviklån uden kreditvurdering online. Der bliver ikke spurgt til, hvad du skal bruge pengene til. Du skal blot udfylde ansøgningsskemaet. Du underskriver låneansøgningen med NemID og herefter får låneudbyderen adgang til dine skatteoplysninger. På baggrund af din lønindkomst, gældshistorik og et tjek i RKI og Debitor Registret kan du blive godkendt til et lån. Udbyderne er ikke så strikse, som banken vil være, og ansøgningsprocessen tager væsentligt kortere tid.

Hvad er et sms-lån?

Du har måske hørt om sms-lån uden kreditvurdering. Det er en låneform, hvor du kan låne små beløb som fx 500 – 2.000 kr., som skal tilbagebetales inden for 30 dage. Hvis du står sidst på måneden og har brug for lidt hurtige kontanter, så er sms-lån en mulighed for hurtigt at få penge ind på kontoen. Når du ansøger, skal du ligesom med et kviklån underskrive låneansøgningen med NemID. Det er generelt nemmere at blive godkendt til et sms-lån end at låne i banken.

Lån penge uden kreditvurdering – minimumsgrænse 18 år

Er du interesseret i et lån uden kreditvurdering, så er der nogle få krav, du skal leve op til. Lån penge uden kreditvurdering kræver, at man er over 18 år, fordi man skal være myndig og kunne verificere sig med NemID. Du skal derudover have fast bopæl i Danmark. Du skal oplyse sin e-mail-adresse og telefonnummer. Derudover må du ikke være registreret i RKI, som er registret over dårlige betalere. Når man har udfyldt låneansøgningen, underskriver man med NemID. Og så kan man læne sig tilbage og vente på et hurtigt svar. Der vil ofte kun gå få timer eller maksimum et par dage, før du får et svar, hvilket er væsentligt hurtigere end i banken.

Lån penge trods dårlig kreditvurdering

Lån penge trods dårlig kreditvurdering er muligt hos udvalgte låneudbydere. Selvom du har fået nej til et forbrugslån i banken eller hos en eller to låneudbydere online, så bør det ikke stoppe dig fra at søge videre. Selvom du ikke har en høj kreditværdighed, så kan der sagtens være låneudbydere, som vil låne dig penge alligevel. Du må dog ikke være registreret i RKI. Men der er som sagt mange låneudbydere på markedet, og det er individuelt, hvordan din låneansøgning bliver behandlet, så bare fordi du har fået nej ét sted, kan du godt få ja et andet sted.

Hvordan vælger du det rigtige lån?

Du skal først og fremmest beslutte dig for, hvor stort lånet skal være. Derefter bør du lave et realistisk budget, så du har overblik over, hvor meget du har råd til at afdrage på lånet om måneden. Du bør som tommelfingerregel aldrig låne et større beløb, end du har råd til at tilbagebetale. Dernæst kan du gå på nettet og sammenligne priser på forskellige kviklån og sms-lån. Der findes flere sammenligningsportaler, hvor du kan se, hvor meget du kan låne, hvor høj ydelsen er, og hvor høj ÅOP (årlige omkostninger i procent) er. Derudfra kan du vælge at ansøge om et eller flere lån. Du kan helt gratis og uden forpligtelse ansøge om lån flere steder. På den måde kan du også sammenligne de forskellige lånetilbud og vælge det lån, som er billigst og passer bedst til dine behov. Du binder dig først til lånet, når du har underskrevet kontrakten. Mange låneudbydere har desuden indført en 48 timers betænkningstid, så du først kan underskrive låneaftalen et par dage efter, at du har modtaget tilbuddet. Det er med til at sikre, at du træffer den rigtige beslutning. Når du har fået lånet godkendt og udbetalt, så står det dig frit for at bruge pengene, som du vil. Lån uden kreditvurdering kan bruges til at forsøde tilværelsen med eller til at have lidt ekstra penge mellem hænderne sidst på måneden. Og så længe man holder sig for øje, at betalingsfristen er noget kortere end på et traditionelt forbrugslån, så er lån uden kreditvurdering en god mulighed for at låne penge og indfri drømme eller behov, man har nu og her.

Få en perfekt kreditvurdering

De fleste af os har på et eller andet tidspunkt befundet os i en situation hvor vi blev nægtet et lån. Det er ikke den bedste følelse i verden, hvis man desperat står og mangler lidt ekstra på kontoen. Selvom at det kan virke afskrækkende når computeren siger nej til din låneansøgning, er det vigtigt at man ved præcis hvordan ens kreditvurdering fungerer og hvordan de kan påvirke din ansøgning. Vi har derfor samlet nogle tips nedenfor som kan guide dig på vej til en perfekt kreditvurdering.

Hvordan bliver min kreditvurdering udregnet?

Hvordan din kreditvurdering bliver udregnet, kan variere alt efter hvilken bank du har. Det skyldes at de enkelte banker og lånevirksomheder alle sammen bruger forskellige metoder til at udregne din kreditvurdering – og de har alle sammen forskellige kreditvurdering. Generelt set kan man sige at din overordnede kreditrapport vil indeholde de basale finansielle oplysninger om dig. Den vil beskrive om du har et kredit kort, om du har gæld, om du har overholdt dine tidligere låneaftaler og om du er registreret i RKI.

Måske siger det lidt sig selv, men jo bedre en kreditvurdering du har, jo større er sandsynligheden ikke kun for at du kan få bevilliget et lån med det samme, men sandsynligheden for at du kan få et godt tilbud bliver også forbedret.

Få en perfekt kreditvurdering

Selvom at du måske har været ude for at din ansøgning om et lån på nettet eller i banken er blevet afvist på grund af at du ikke har en acceptabel kreditvurdering, behøver du ikke at lade det slå dig ud af kurs. I dag er der heldigvis en række ting som du selv kan gøre for at forbedre din kreditvurdering drastisk. Dem har vi samlet nedenfor.

Tjek din kreditvurdering

Der kan være mange grunde til at din ansøgning afvises, og før at du begynder at ansøge om et lån på nettet, kan det være en god idé først at tjekke din kreditrapport. Denne er som regel tilgængelig for dig gratis ved at kontakte banken eller ved at finde en udbyder på nettet, som giver dig adgang til din rapport såfremt at du betaler et mindre gebyr. Først og fremmest er det vigtigt at du sørger for at tjekke, at alle dine personlige oplysninger i din rapport er korrekte. Hvis du oplever fejl i din rapport eller hvis visse oplysninger skal opdateres, kontakter du blot din udbyder.

Optag kun lån på egen hånd

Hvis du tidligere har optaget et lån sammen med en partner, eller hvis du deler en bankkonto med en anden person, bliver I finansielt ”tilknyttet” hinanden. Hvis den anden person derfor har en dårlig kreditvurdering, kan den påvirke din negativt. Har du derfor brug for et lån men deler et lån eller en konto med en partner, kan det være en klar fordel at bryde denne aftale, enten ved at lukke jeres fælles konto eller betale jeres fælles lån fuldstændig tilbage så der ikke er noget der binder jer sammen. På denne måde kan du forbedre din kreditvurdering på meget kort tid.

Husk at stemme

Dette er et punkt som mange måske slet ikke skænker en tanke, men ønsker du at forbedre din kreditvurdering kan det være en fordel at stemme når der er valg. Hvorfor det? Fordi du på denne måde bekræfter din identitet og adresse. Hvis du derudover har haft det samme job og boet på den samme adresse i en længere periode, kan du også regne med at din kreditvurdering forbedres med tiden. Derudover anbefales det generelt ikke at du skifter bank, da låneudbyderne generelt foretrækker at låne ud til personer som har været kunde i den samme bank i en længere periode.

Betal dine regninger til tiden

Når du ønsker at forbedre din kreditvurdering, er det essentielt at du formår at betale dine regninger til tiden. Hvis du flere gange misser en betaling, kan det have store konsekvenser for din kreditrapport og anmærkningerne kan forblive synlige for kreditudbydere i helt op til 5 år. Efter et stykke tid, er det dog muligt at ansøge om at få sin markering fjernet. Uanset hvad, kan det være en klar fordel at automatisere sine betalinger hvis man har tendens til at glemme sine regninger til tiden. Hvis du for eksempel har 5 faste regninger som skal betales på samme tid hver måned, kan du vælge at opsætte en automatisk betaling via din netbank. På denne måde bliver beløbene trukket automatisk og det eneste du sådan set skal sørge for er, at have tilstrækkeligt med midler tilgængelige på din konto.

Betal dine eksisterende lån ud

Med en god kreditvurdering er chancen for at du bliver bevilliget et lån udbetaling samme dag en hel del højere. Dog er din ansøgning stærkere, hvis din låneudbyder kan se at du ikke har nogen eksisterende gæld. At optage et lån til at betale eksisterende gældsposter ud er sjældent nogen god idé, og vi anbefaler derfor at du fokuserer på at få din nuværende gæld helt ud af verden før at du prøver at optage et nyt lån.

Hvis du har mange eksisterende lån, kan din kreditvurdering tage skade. Alternativt kan du overveje at finde en udbyder der kan samle dine lån på dine vegne, således at det kun ser ud som om at du har et enkelt lån. Hvis muligt, kan det også være en idé at få betalt så mange af dine lån ud før at du begynder at ansøge om nye lån.

Vent med at ansøge

Hvad kun meget få danskere er klar over, er at der bliver noteret på din kreditrapport hver gang at din ansøgning afvises. Det betyder også at alle lånevirksomheder har fri adgang til at se, hvor mange ansøgninger du faktisk har indsendt inden for den seneste periode og desværre er det sådan, at jo flere låneansøgninger der er blevet afvist, jo større er chancen for at din anmodning aldrig bliver bevilliget. Kommer du derfor ud for at din ansøgning ikke bliver godkendt første gang, er det som regel bedre at vente et par uger og prøve igen.

NYHEDER OG TILBUD

Med abonnement accepterer du at modtage nyheder og tilbud fra os og vores partnere.

Reklame

Simbo banner

Kronelan banner

Bank Norwegian banner

Kassekrediten banner

Ferratum banner

Nova Finanse banner

Nordcredit Banner

Bonuslaan Banner

Mini Finans Banner

Extracash banner