Blog indlæg

Sådan finder du en sikker låneudbyder

Før i tiden hvor markedet var begrænset, var det ikke svært at finde en låneudbyder på nettet. For det første var udvalget ikke så stort, og for det andet, var der relativ stor sandsynlighed for, at én af dine nærmeste kunne anbefale dig en lånevirksomhed. Men nu hvor markedet er vokset, og nettet svømmer i låneudbydere, hvordan kan du så være sikker på at du finder den bedste, billigste og ikke mindst tryggeste udbyder på markedet?

Lad os lege med tanken om at du ønsker at lån 3000. Det er et ret lavt lånebeløb, men du ønsker selvfølgelig stadigvæk at få lånet til den billigste pris uden at gå på kompromis med sikkerheden. Så hvordan bærer du dig an?

Det er ikke længere noget problem at finde det billigste lån på nettet – faktisk findes der forskellige sammenligningsfunktioner og hjemmesider, som er dedikeret til at anbefale dig lånesider som giver de bedste tilbud. Det er til gengæld lidt sværere at finde ud af, hvilke lånesider der er trygge at anvende, især hvis du aldrig har prøvet at låne på nettet først.

For det første kan vi kun sige at du skal gå efter din mavefornemmelse. Hvis tilbuddet lyder for godt og billigt til at være sandt, er det nok også det. Hvis du er usikker på om en udbyder er reel eller ej, anbefaler vi på det kraftigste at du går ind og tjekker folks erfaringer på sider som for eksempel Trust Pilot. Her har brugerne mulighed for at beskrive deres erfaringer med forskellige låneudbydere, og ved at tage et kig på listen kan du desuden få et klart overblik over, hvilke låneudbydere der ligger i spidsen. Hvis en låneudbyder endnu ikke har nogle anmeldelser, og du ikke rigtigt kan finde noget om deres tjenester på nettet, anbefaler vi som regel at du springer dem over og leder videre efter et nyt tilbud.

Før at du indsender din ansøgning, er der også nogle basale ting du skal undersøge. Først og fremmest skal du sørge for at lånevirksomheden er CVR-registreret. Dette står som regel i bunden af hjemmesiden eller i kontaktoplysningerne. Virksomhedens CVR-nummer kan derefter bekræftes Datacvr og andre offentlige danske sider. Derudover skal du sikre dig, at lånevirksomheden har en kundeservice som du kan kontakte hvis du skulle få problemer. Som regel er det ikke nødvendigt at ringe til virksomheden under ansøgningsfasen, da denne normalt fungerer problemfrit, men det er alligevel nødvendigt at have et nummer du kan ringe til hvis der skulle være noget. Som regel vil virksomheden også kontakte dig, hvis din ansøgning godkendes.

Når du låner penge på nettet, er det essentielt at der er fokus på sikkerheden og beskyttelsen af dine personlige oplysninger. Det er også derfor at alle låneudbydere i dag skal bruge NemID. Ved at underskrive din kontrakt med dit nøglekort og NemID, ved du at dine data er i trygge hænder, og det letter samtidig ansøgningsprocessen og mindsker sandsynligheden for at andre misbruger dine oplysninger. Husk aldrig at del dine personlige NemID-oplysninger med andre.

NYHEDER OG TILBUD

Med abonnement accepterer du at modtage nyheder og tilbud fra os og vores partnere.

Reklame

Simbo banner

Ferratum banner

Ferratum banner

Kronelan banner

Nova Finanse banner

Nova Finanse banner